Stonehenge visitor centre – gift shop

English Heritage unveil their newly built visitor centre at Stonehenge. It has been a long term project and cost over £27 million, but English Heritage now have a facility which will provide a much improved experience to visitors of the stones. The new visitor centre has been long awaited and is receiving a great deal of positive press so far. The location of the new centre allowed for much improved facilities for visitors, interpretation areas, cafe and retail space are now larger and better than previous.

We worked alongside  English Heritage for well over a year, to produce a high quality retail offer. There were many stages involved in this process and every single aspect of the retail offer was taken into consideration. The retail units have been specified to suit the product lines and allow flexibility. The material pallet complements that of the whole site –  including Chestnut, white and silver elements.